Jorge Javier torna a suspendre una actuació per motius de salut

Jorge Javier Vázquez torna a preocupar els seus seguidors. El presentador català s’ha vist forçat a suspendre l’obra de teatre que havia de protagonitzar aquest cap de setmana a Llorca per motius de salut. Diumenge era un dia gran per als fans que té a la localitat, els que s’han quedat sense veure’l de sobte. L’Ajuntament ha emès un breu comunicat en el que informava de la suspensió de l’obra, tot destacant que la culpa la tenia una indisposició de Jorge Javier. No donaven més detalls sobre el seu estat o la gravetat de la malaltia, la que ara se sap que és una laringitis aguda que l’allunyarà dels escenaris durant 10 dies. Hauria estat divendres al matí quan la companyia de teatre que s’encarrega de l’obra els hauria informat que en Jorge no podria actuar.

Va sorprendre que Jorge Javier no presentés el Sábado Deluxe d’aquest cap de setmana, tampoc. Des de Telecinco no van justificar la seva absència, per la qual cosa tots van donar per fet que tindria una actuació, per exemple. El que no sabien era que el presentador tornava a estar malalt. Preocupa, especialment, perquè el passat mes de setembre ja va haver de cancel·lar dues actuacions més per motius de salut. En aquell moment van dir que el de Badalona se sentia “indisposat” i que no havia pogut actuar “per un contratemps”.

Molts han omplert els seus perfils a la xarxa de comentaris plens de preocupació i curiositat, amb ganes de saber què era el que li ha passat. Ell s’acaba de pronunciar per explicar que estarà “fora de servei” durant deu dies per culpa d’aquesta laringitis. Caldrà esperar per veure si avui es posa al capdavant de Sálvame o si opta per seguir descansant uns dies més.

Nou comentari