El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta discussió entre Jorge Javier i Sonsoles Ónega: retrets i acusacions
  • CA

Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega formen la parella de moda de Telecinco. El presentador català continua al capdavant de Sálvame, mentre que ella fa doblet amb un programa al migdia i un altre al vespre. Treballen d’una manera completament diferent i també tenen opinions contraposades en un dels temes d’actualitat a la cadena, la guerra entre Rocío Carrasco i la seva família materna. Mentre que Jorge Javier defensa Rocío a mort, Sonsoles està a favor de la seva germana Gloria Camila (qui, casualment, col·labora en el seu programa). Doncs bé, tenint en compte aquest context, no és d’estranyar que aquest dimarts els dos presentadors s’hagin dit de tot en directe.

El català acudia al programa vespertí de Sonsoles per plantar cara a una de les seves tertulianes, Rosa Benito, qui també és contrària a la versió de Rocío Carrasco. Rosa critica la neboda perquè considera que una mare ho ha de perdonar tot als fills, una opinió amb la que no està d’acord el Jorge: “Hi ha situacions insalvables, com en el seu cas, i no entenc la teva incomprensió. Hi ha mares que no es porten bé amb els fills, però també hi ha fills que no es porten bé amb les mares”.

I d’aquesta discussió, a un enfrontament amb Sonsoles Ónega. En aquest cas, tot començava per les declaracions de la germanastra de Rocío Carrasco: “Fonts de tota confiança em diuen que Fidel Albiac, el seu marit, es referia a mi i al meu germà com els immigrants“. L’acusava de racista sense cap mena de prova i sense haver-ho sentit ella mateixa, però Sonsoles se la creia al 100% i així ho ha demostrat en la defensa que ha fet d’ella. En Jorge, contràriament, no se la creu i l’acusa de mentir… fins al punt que semblava que estava justificant que Fidel l’anomenés “immigrant” en un moment d’enuig. Aquesta justificació no feia gens de gràcia a Sonsoles Ónega, que deixava anar una clatellada al presentador: “Hi ha coses que no es poden dir, Jorge. No fotis! Perquè sinó, això és la guerra“.

Era llavors quan Jorge Javier s’adonava de l’allau de crítiques ferotges que podia rebre per haver insinuat que no era tan greu aquest insult. Ràpidament intentava justificar-se i deixar clar que no era això el que volia dir, sinó que no es creu que Fidel Albiac fes això: “Insisteixo que és totalment condemnable aquest menyspreu en qualsevol moment. Només dic que s’hauria de conèixer el context, que jo no el sé i que no m’ho crec”. La seva companya prosseguia amb l’atac personal cap a ell: “Jorge, és injustificable en qualsevol context”. Ell es defensava: “Dic que crec que és diferent dir-ho en una conversa concreta o fer-ho contínuament. Tot ha quedat sense saber-se gaire bé. Però, insisteixo, si ho ha dit de manera despectiva, és denunciable”.

Alguns teleespectadors s’han posicionat a favor de Sonsoles Ónega, però d’altres han criticat que es queixi de Jorge Javier mentre que permet que una col·laboradora deixi anar una acusació tan greu sense cap mena de prova. La situació s’anava complicant més i més, fins que en Jorge va marxar i tot va quedar suspens en un clima ple de tensió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa