El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier i Sandra Barneda revelen el motiu de la seva enemistat
  • CA

Telecinco ha unit els camins professionals de Sandra Barneda i Jorge Javier Vázquez. Els presentadors catalans ocupen un lloc destacat en la cadena, especialment en els realities que emeten. La seva relació no ha estat bona sempre, però, ja que cal recordar que van estar enemistats durant un temps. Per què? Ells mateixos ho han recordat en una trobada a Sálvame.

Jorge Javier afalagava la companya, el que la deixava sorpresa: “Vaja, cada vegada t’agrado més”. Ara bé, ell no li anava a posar les coses fàcils: “No, tu ets complicada”. I d’aquí, a treure a la llum que durant un temps no la suportava: “David, recordes quan putejava a Sandra? Quan jo estava a Barcelona, ella venia i jo marxava sense saludar-la”. 

Era llavors quan l’escriptora deixava clar que mai no ha acabat de saber el perquè de la seva tírria cap a ella: “Mai no vaig saber per què em menyspreaves”. El motiu l’ha revelat ara, anys després, el de Badalona: “Va ser per una cosa de Belén Esteban, que la vas deixar en ridícul en el teu programa de 8TV. Vas dir que no havíeu pogut trobar ningú que volgués debatre amb ella. La vas deixar en  mal lloc i, com a company, jo vaig voler defensar-la en directe després”. Hauria estat llavors quan Sandra va criticar en Jorge: “No entenc com Jorge Javier pot fer un comentari així quan treballa en un programa en el qual s’humilia a les persones”. 

Sandra Barneda i Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Una enemistat que Sandra mai no va acabar d’entendre: “Jo sempre saludava al director de Sálvame, li preguntava on eres tu i em deia que no podies parlar. Mai no podies”. Amb aquesta polèmica enrere, ara les coses han canviat i mantenen una molt bona relació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa