El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier declara la guerra als col·laboradors de ‘Sálvame’: “Pocavergonya”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha protagonitzat aquesta setmana un vídeo viral després d’escridassar un dels col·laboradors de ‘Sálvame’. Per què? Per una crítica gratuïta a Pablo Iglesias que no va fer gens de gràcia al presentador català, que el va defensar amb un al·legat en el qual deixava clar que el programa del cor és de “rojos i marietes”: “A qui no li agradi, que no miri”. Té clar que no permetrà missatges a favor de VOX en directe, el que va tenir resposta del partit polític que el va criticar a Twitter.

Doncs bé, aquest dimarts ha tornat a produir-se una situació semblant. En aquest cas l’afectat de l’escridassada de Jorge Javier ha estat Jesús Manuel, que durant tot el programa es va dedicar a negar les informacions dels companys. Una actitud que va fer enfadar a Jorge: “Mira, Jesús Manuel, com que tu tens tants contactes, doncs ens portes un convidat que ens ompli l’última hora i nosaltres ens pixem a sobre de cada frase que digui. Quina falta de respecte per a la gent que porta personatges!”.

Jorge Javier s’enfronta a un col·laborador a ‘Sálvame’ / Telecinco

Però el col·laborador continuava: “Només estic dient que ella està mentint en la informació que està dient”. I el presentador atacava amb una insinuació lletja: “No és prou senyora per a tu?”. El que enfadava encara més al col·laborador: “No. No vagis per allà. Només he dit que està mentint!”.

Jorge Javier, fart de la situació, començava a cridar: “Ets un pocavergonya. Ja està bé! Saps per què la tractes així? Perquè per a tu no té bona pinta. Et dic una cosa, Gema, prou educació has tingut amb ell”. 

Queda clar que el presentador ha declarat la guerra als col·laboradors del seu programa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa