El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier deixa clar què pensa realment de Rocío Flores
  • CA

El presentador català de Sálvame, Jorge Javier Vázquez, s’ha mostrat a favor de Rocío Carrasco en la seva guerra contra Antonio David Flores des del principi. Això no ha agradat a la filla que té la parella en comú, Rocío Flores, que ha fet la creu al de Badalona. De fet, va vetar-lo a Supervivientes i va impedir a Telecinco que no els fes coincidir si volien que ella col·laborés amb el programa. La relació entre ells és nul·la però això no impedeix que tinguin opinió sobre l’altre. Avui, Jorge Javier ha fet un parèntesi en les seves vacances per coincidir una entrevista a Lecturas en la que ha deixat clar, per fi, què pensa sobre Rocío Flores.

M’ha sorprès molt la seva postura. La meva percepció sobre ella ha canviat radicalment després de veure com s’ha comportat com a defensora d’Olga a Supervivientes. Jo vaig estar al seu costat quan donava ànims al pare en el seu concurs a GH VIP i aquesta Rocío Flores d’ara no és la mateixa Rocío Flores de llavors. Jo vaig conèixer a una noia vulnerable a qui tenies ganes d’abraçar perquè era tendra i propera. Ara bé, la Rocío que he conegut ara no m’ha agradat“, assegura el presentador.

Jorge Javier va coincidir amb Rocío Flores a GH VIP / Telecinco

Entén que Rocío Flores no està en una situació fàcil: “De sobte li han dit que tot el que creia sobre la seva família no és com ella pensava. Crec que està en xoc, la veritat, i que exigir-li una resposta immediata a la docusèrie és impossible. Ha de seguir el seu procés”. Unes paraules que evidencien que està molest amb ella, però en les que també deixa caure que pot arribar a posar-se en la seva pell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa