El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier també es mulla sobre la crisi del rei Joan Carles
  • CA

La crisi de la Corona ha donat ales a periodistes d’arreu, que comenten i especulen amb el següent moviment del rei Felip. S’ha de castigar el rei Joan Carles, però com? L’últim que ha volgut pronunciar-se al respecte ha estat Jorge Javier Vázquez, que en parla a la columna de ‘Lecturas’.

El presentador català comença comentant que li ha fet molta pena veure locals i restaurants de Madrid que han hagut de tancar pel coronavirus: “Gastar abans em semblava frívol i ara sento que és gairebé un deure”. Un pensament que el feia reflexionar sobre el rei emèrit: “Això de gastar ha estat una màxima que ha complert el rei emèrit tota la vida. Així, com a retret, li podria dir que en comptes d’haver regalat 65 milions d’euros a Corinna, ho podria haver fet a una espanyola. Almenys així els diners s’haurien quedat entre nosaltres… Digueu-me rar, però veig més patriòtic això que rendir honors a la bandera d’un país del qual t’has aprofitat per viure la vida”.

Jorge Javier Vázquez, a ‘Sálvame’ / Telecinco

També ha tingut paraules cap als crítics amb el govern de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, als quals torna a defensar: “Escoltes un líder de la dreta o ultradreta i saps que si el seu parlament dura més de 30 segons, pronunciarà inexorablement alguna d’aquestes tres paraules: Veneçuela, Madura o ETA. Assimiles tant el discurs que si un dia et lleves amb mal de cap, com tothom sap, és per culpa de Maduro”.

I afegeix una reflexió: “En aquest blog he criticat sense contemplacions Pablo Iglesias. Li he donat fins i tot en el paladar i ara que el critiquen tant, vaig amb ell. No cal més que veure qui el critica per no voler pertànyer a aquell bàndol. Prefereixo cent mil Pablos Iglesias a mitja persona d’aquells que el posen a parir. La política ja és com el futbol, vas amb el teu equip encara que sàpigues que juga malament”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa