El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier reflexiona als 50 anys: “Em fa por perdre la libido”
  • CA

Jorge Javier Vázquez està a punt de fer els 50 anys. El presentador català és conscient que es tracta d’un canvi de dècada important i especial, en el qual es veu obligat a fer un repàs per la seva vida i examinar-se a si mateix. Aquesta setmana llueix cos i bona figura a la portada de la revista ‘Lecturas’, en la qual celebra el mig segle en el seu millor moment físic i psíquic.

Després de patir un ictus l’any passat, Jorge va abaixar el ritme frenètic que duia a televisió i va començar a acudir a teràpia. Considera que prendre antidepressius li ha canviat la vida, ja que ara es nota molt més calmat i a gust amb si mateix.

ePrecisament en aquesta exclusiva deixa caure unes quantes reflexions que han cridat molt l’atenció: “Visc molt bé sol i em sento ajudat. Per mi és un luxe estar sol a casa i sense sortir al carrer, i és veritat que cada cop surto menys. M’agrada estar sol. I no m’avorreixo, m’ho passo molt bé encara que passi temps sense veure ningú. El que m’agrada molt és la sensació d’aventura, de no perdre-m’ho tot. Ara em costa sortir i conèixer gent nova…”.

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco 

Una de les seves màximes preocupacions? “Perdre la libido a partir d’ara”. Però no només en l’àmbit sexual, sinó també anímic: “Em fa por perquè perdre el desig carnal és com perdre les ganes de viure, per això continuo fent teràpia. Estic enganxat a les aplicacions per lligar, encara que ara mateix no és la meva prioritat trobar parella”.

El català afronta l’aniversari amb molta tranquil·litat i ganes de passar-s’ho bé, un canvi mental que reconeix que l’ha ajudat molt. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa