Jorge Javier: “El proper moviment d’Isabel Pantoja serà un desastre”

El presentador badaloní opina que "una de les grans tragèdies d'Isabel Pantoja és la seva incapacitat per a enfrontar-se als problemes"

El presentador Jorge Javier Vázquez també ha dit la seva sobre la guerra que enfronta Kiko Rivera i Isabel Pantoja. En el seu blog de la revista ‘Lecturas’, Jorge Javier diu que “Pantoja no té un bon guionista al seu costat” i que, per això, “només hem d’esperar que fiqui la pota perquè com que és molt maldestra segur que serà més aviat que tard”. En aquest sentit, el presentador badaloní opina que “una de les grans tragèdies d’Isabel Pantoja és la seva incapacitat per a enfrontar-se als problemes. Una altra, en el seu lloc, s’hauria enfrontat a les crisis i les hauria desactivat amb valentia i sentit de l’humor. Ella les fa més grans escudant-se en el dolor i la ira, i tot això serveix per a idear programes èpics”.

Per a ell, “una altra de les seves grandíssimes lloses és que és un dels pocs personatges que no fa falta que parli per a estar present. És més, quan parla només funciona si està cabrejada. A la gent no li agrada veure-la feliç”. “Esperem expectants, en fi, el seu pròxim moviment de fitxa. Coneixent-la, estic convençut que serà un desastre”, sentencia el presentador.

Comentaris

    Ramon 14/12/2020 11:53 pm
    476

Nou comentari