Jorge Javier Vázquez preocupa en revelar un problema que li impedeix agafar el son

El presentador català no es talla un pèl a l'hora de revelar intimitats de tota mena

Jorge Javier Vázquez mai no s’ha tallat un pèl a l’hora de parlar de les seves intimitats. El presentador català acostuma a sincerar-se en la seva columna de Lecturas, la que avui dedica a un problema que sent des de fa alguns mesos. De què es tracta? De la son que arrossega perquè cada cop dorm menys.

I no és perquè estigui molt enfeinat, que també, sinó perquè sent que cada cop li costa més dormir d’una sonada. De fet, reconeix que ha de recórrer a diferents remeis: “Anar al llit a la nit ja no em fa tanta gràcia. Prenc no sé quants remeis per dormir i encara que m’adormo de manera immediata, em desperto diverses vegades al llarg de la nit. Quan era més jove dormia moltíssim i podien donar-me les dues de la tarda dormint com tronc. Ara aquest plaer ja no el gaudeixo. Fer-se vell també és dormir pitjor“.

Ara bé, tot canvia a l’hora de la migdiada: “Hi ha una hora en la qual el silenci s’apodera de la casa, la de la migdiada. Els gossos es desendollen i no hi ha manera de fer vida amb ells. No estan per a ningú. M’encanta aquesta manera que tenen d’aïllar-se, de desconnectar del món. De petit odiava les migdiades i ara mato per elles. No em serveixen les migdiades al sofà, les meves són al llit i despullat. He de tenir per endavant una hora o una hora i mitja perquè em vagin bé. Em prenc abans un cafè, llegeixo una mica i reviso el mòbil fins que m’entra aquesta ximpleria incontrolable i vaig caient lenta però inexorablement”.

Una nova mostra de la transparència de Jorge Javier, que comparteix amb els lectors fins i tot el que viu i sent mentre dorm.

Comentaris

    en fi 06/05/2021 12:52 pm
    atenció pareu maquines, que aquest pobre home no pot dormir. Potser si no fos tan mala persona, sinó mal parles de la gent, per interessos econòmics, sino fos un mentider, etc ... potser aleshores la seva consciencia, el deixaria dormir

Nou comentari