Jorge Javier, preocupat per Mila: “M’impressiona que estigui espantada”

Les declaracions de Mila Ximénez amb les quals anunciava que té càncer de pulmó han afectat tots els seus companys de ‘Sálvame’. Avui mateix apareix a la revista d’una revista en la qual reconeix que està espantada i que sent molta ràbia, però que confia que podrà guanyar aquesta batalla. Un dels més tristos davant aquest diagnòstic és el seu amic Jorge Javier Vázquez, que avui dedica la seva columna de ‘Lecturas‘ a reflexionar sobre el tema. 

“M’impressiona sentir la meva amiga Mila dir que està espantada. Tenir por és bàsic i normal, tots en tenim sovint. Però estar espantada és una altra cosa. O almenys jo ho veig així… Perquè estar espantada implica patir un temor més delicat que el que provoca la por. La por és un sentiment més fàcil de vèncer perquè se’l veu venir. L’ensurt, però, és més líquid i perillós perquè t’entra a dins del cos i sembla més difícil expulsar-lo”, engega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amigos

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Mila li hauria reconegut que el que menys li agrada és acudir a l’hospital i haver d’entrar a les sales de radiologia i oncologia: “L’entenc. Ella sap que està malalta, però creu que no fa falta que li recordin”. Dissabte va convidar-la a casa a esmorzar, una trobada a la qual també va convidar la seva exparella “que adora a Mila”. 

I acaba amb un missatge d’optimisme: “En aquesta ocasió l’esmorzar no té sobresalts ni dramatismes. Mila evita recrear-se en el dolor i explica el que li passa amb tranquil·litat, segura que sortirà victoriosa d’aquesta batalla. Tenim un problema i anirem contra ell, els ànims estan molt a dalt. L’única cosa que diferencia aquest estiu dels anteriors és que no ens plantegem cap viatge junts. No importa. Queda pendent. Estic convençut que la vida ens oferirà encara molts motius”.

 

Nou comentari