Jorge Javier deixa anar una curiosa reflexió sobre Yolanda Díaz

Jorge Javier Vázquez mai no ha amagat de quin partit polític és. El presentador català de Sálvame és d’esquerres i confia que el PSOE segueixi governant molt més temps. Una de les polítiques a qui més floretes tira, però, és a Manuela Carmena. En els seus escrits queda clar que li encantava la seva manera de dirigir Madrid, una època que troba a faltar.

Ara ha tornat a aplaudir a una líder política en la seva columna de Lecturas, en aquest cas a Yolanda Díaz: “La segueixo a Instagram i moltes vegades m’han entrat ganes d’escriure-li un missatge per privat per animar-la i donar-li les gràcies per tot el que està fent, per haver-me retornat la il·lusió. M’agrada Yolanda. Gaudeixo quan la veig enfrontar-se a senyors amb corbata que la miren com si li perdonessin la vida. Aquests mateixos senyors que quan comença a ridiculitzar-los amb dades i veritats escandaloses estan desitjant que acabi co abans millor per oblidar les seves penes en el bar del Congrés o del Senat. Des d’aquí, Yolanda, la meva més sincera admiració“.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Jorge Javier Vázquez parla de política a Sálvame | Telecinco

I de l’aplaudiment a la d’Unidas Podemos, a parlar de Cayetana Álvarez de Toledo: “Fixa’t en el que m’ha passat a mi aquesta setmana. Hauria pagat per ser amic de la Cayetana i quedar amb ella perquè em critiqués a Teodoro García Egea. Diuen els seus companys de partit que Cayetana és supèrbia, estúpida, antipàtica i altiva, que són unes qualitats que valorem moltíssim per fitxar algú a Sálvame. Però a més a més de tot allò (que no discuteixo que ho sigui) crec que ha de tenir una habilitat especial per a les tafaneries. En aquest aspecte ha de ser dolenta com un dimoni i per culpa d’aquesta polarització que viu la nostra societat ens estem perdent molts plaers”.

Nou comentari