El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Em fa molta pena adonar-me que la meva mare em troba molt a faltar”
  • CA

Jorge Javier Vázquez acaba de donar una entrevista a la revista ‘Lecturas’ que li ha fet la seva mare, on parla de la relació amb la seva família. I després el presentador ha escrit un post al seu blog de la mateixa revista on fa referència a aquesta entrevista: “Hem parlat de coses que normalment passem molt per sobre o que, directament, ni les toquem. Em fa molta pena adonar-me que em troba molt a faltar. I que li agradaria que tornés a viure a Badalona, quan de moment això no entra en els meus plans”.

“M’ha produït molta sorpresa assabentar-me gràcies a aquesta entrevista que considera que sóc una mica rar. Potser ho soc sense que jo me n’adoni. Jo, que em crec que sóc una persona molt fàcil de portar, i ve la meva mare i em diu que no, que sóc més aviat complicat. I que a més quan arriba la nit pensa moltes vegades en com de sol estic i que pateix pensant que em pot passar alguna cosa”, confessa el presentador badaloní.

Jorge Javier i la mare, en una foto promocional - Instagram
Jorge Javier i la mare, en una foto promocional – Instagram

Alhora, Jorge Javier reconeix que “ara ja no sé si ha estat bona idea tenir aquesta conversa amb la meva mare, ho consultaré amb la meva psicòloga. Per a un fill, o almenys per a mi, és molt més senzill pensar que tot està en ordre. Però a la vista està que la meva mare té unes inquietuds que no comparteix amb mi perquè no em preocupi. És a dir, que aquesta entrevista m’ha servit fonamentalment per a adonar-me que he de posar-me les piles amb la meva família”.

El presentador de ‘Sálvame’ té clar que “una vegada aconseguida l’estabilitat laboral he de dedicar-li més temps a la família. No intentar recuperar el temps perdut, que això em sembla una estupidesa, perquè el passat, trepitjat. Però sí he de ser més conscient que res és etern. I que, per suposat, no desitjo sota cap concepte lamentar-me per aquells moments que podia haver aprofitat millor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa