El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier parla del futbolista “que em va encantar i que era oficialment heterosexual”
  • CA

El presentador Jorge Javier Vázquez ha parlat en el seu últim post de la revista ‘Lecturas’ d’un futbolista argentí que va conéixer i que li va agradar molt. “Fa anys vaig estar a Alacant. Estava jo treballant amb Ana Rosa a l’altra cadena. Gaudia d’una popularitat agradable. A la gent li sonava la meva cara, no sabien ben bé per què i quan hi queien esbossaven un somriure. Com em tenien poc vist, era com trobar una agulla en un paller. Ara tenen por d’obrir la nevera no vagi a ser que es trobin amb mi dins d’una llauna de tonyina”, comença relatant.

Seguidament recorda que una nit va sortir per Alacant: “Jo era més jove i la gent menys invasiva. Vaig acabar amb un grup molt simpàtic en el qual hi havia un futbolista argentí. No de Primera Divisió, ni de Segona, i crec que ni de Tercera. Però era futbolista. No li poso cara, però aquella nit em va encantar i crec que jo una mica també, encara que tenia xicota i era oficialment heterosexual. Recordo com una de les coses més boniques que m’agafés de la mà per a acompanyar-me al lavabo”.

El presentador reconeix que “aquí ja vaig notar que passava alguna cosa. La seva amiga estava al·lucinada amb el que veia, però li animava que fes el pas. Em va portar amb cotxe a l’hotel. Ens va mirar moltíssim, recordo que la xicota preguntava per ell i la va anar a buscar a un altre bar per a portar-la a casa. O no va ser la cosa així, però la veritat és que després de les mirades no va passar res”.

I afegeix: “Bé, sí. Uns dies després vaig parlar amb la seva amiga i em va explicar que ell estava inquiet pel que havia passat. Vaig voler convidar-lo a París, però no ho vaig fer. Des d’aquí t’ho dic: si el pillo aquest estiu, no se m’escapa viu”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa