Jorge Javier, en contra de les parelles obertes: “M’he fet conservador?”

La vida íntima Jorge Javier Vázquez és vox populi, gairebé, gràcies a la transparència del presentador. És habitual que en comenti les novetats a la seva columna de ‘Lecturas‘, la que aquesta setmana torna a centrar en la vida amorosa.

“Això de les meves cites de Tinder em porta a teoritzar sobre la parella amb els nois amb els quals quedo. Intercanviem impressions, opinions. Tard o d’hora s’acaba parlant de les parelles obertes, de la conveniència de deixar entrar o no a terceres persones per oxigenar relacions. Crec que en aquest aspecte m’estic tornant cada vegada més conservador”, assegura.

I és que té clar que prefereix una relació monògama: “Entenc que quan portes un temps amb la teva parella et vingui de gust donar-te un meneo per allà, però no com a costum. Perquè llavors la teva parella deixa de ser-ho per convertir-se en un amic. I estic començant a entendre la parella com una cosa més profunda, una cosa com un compromís. Serà l’edat? La necessitat d’agafar-me a una cosa sòlida? No té a veure amb la moral ni res d’això, crec que és per una necessitat de no estar menjant-me el cap amb assumptes per als que, per educació, no estic preparat”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soltero. No escribo más ni menos.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

“S’ho passarà millor amb l’altre? No en té prou amb el meu cos? Ja dic que comprenc que de sobte a ningú no li amarga un dolç, però a mi això de les jornades de portes obertes en la parella no em convenç. Com a molt, deixar-les ajustades. En qualsevol cas, he decidit que dels 50 als 60 estaré saltant de llit en llit”, confessa el presentador català. De nou, sincer en temes íntims.

Nou comentari