Jorge Javier parla amb María Teresa de la mala relació amb el pare

Jorge Javier Vázquez ha estat l’últim entrevistat de María Teresa Campos en el seu nou espai a Youtube. Els presentadors s’han mostrat molt còmplices, encara que feia molt de temps que no treballaven junts. La Campos ha volgut interrogar el català sobre la seva vida íntima, així com de les dificultats que va tenir a l’hora de sortir de l’armari. Tot començava amb una confessió sobre el canvi de vida que ha tingut darrerament: “Durant molts anys he estat buscant xicot i m’he equivocat molt. He estat amb nois molt lletjos i gent horrible només per no estar sol. Sortia de nit i si no havia lligat arribava a casa fet pols. Ara faig servir Instagram per lligar, però he canviat molt”.

Jorge Javier Vázquez, entrevistat per María Teresa Campos   Youtube

Jorge Javier Vázquez, entrevistat per María Teresa Campos / Youtube

El de Badalona ha confessat una anècdota ben curiosa, sobre com va assabentar-se el seu pare de la seva homosexualitat: “Jo vaig assabentar-me que el meu pare ho sabia durant una entrevista a ‘El convidat’ d’Albert Om. Em va preguntar si el meu pare ho sabia i la meva mare va confessar que sí, el que jo no sabia. Doncs resulta que el meu pare va descobrir una carta que m’havia enviat un nou… Des de llavors va començar una època en la qual va deixar de preguntar-me si volia casar-me o tenir fills. Llavors vaig entendre per què”. 

El seu pare va morir amb només 59 anys: “Crec que jo era l’anti fill pel meu pare. Ell era tot el contrari a mi, molt callat i bastant trist. Sempre penso que li hagués estat molt complicat gestionar la meva popularitat i el tipus de programes que faig. Ara bé, m’hauria agradat molt que veiés que no m’ha anat tan malament a la vida”. 

María Teresa Campos ha aconseguit que Jorge Javier parli de la seva vida íntima en una entrevista que els ha tornat a unir després de molt de temps. Amb tot, la presentadora continua sumant personatges d’actualitat en el seu nou programa. 

Nou comentari