El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Jorge Javier després de l’operació: “Només vull plorar”
  • CA

Jorge Javier Vázquez s’ha sotmès a una operació quirúrgica amb l’objectiu de solucionar un problema derivat de la intervenció del passat març, quan va passar per quiròfan arran de patir un ictus. L’operació d’aquesta setmana ha estat “tot un èxit” i, després d’una nit a l’UCI per precaució, ha rebut l’alta hospitalària l’endemà mateix.

Ara ja descansa a casa, on intentarà desconnectar durant un parell de setmanes de baixa. María Patiño va explicar que la primera pregunta que va fer el presentador quan va despertar de la cirurgia va ser quan podria fer esport, el que evidenciava que es trobava bé i amb ganes de tornar a la rutina. Ara bé, les primeres declaracions que ha fet ell no són tan positives.

El presentador de ‘Sálvame’ i ‘GH VIP’ ha escrit un post a ‘Lecturas‘ en el qual reflexiona sobre el que acaba de viure. Explica com se sent durant aquestes primeres hores i confessa que ho ha passat malament: “Crec que ha arribat el moment. Havia d’arribar. Després d’esmorzar m’he posat un parell de capítols de ‘The Crown’ i m’he posat sensible amb les poques mostres d’estima que el príncep Carlos va rebre de la seva mare. I després he tornat a escoltar ‘Ne me quitte pas’ i m’he posat a plorar“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tengo ganas de que pase de una vez este año porque no me gusta aprender a palos.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

“Se m’ha passat pel cap obrir-me una ampolla de vi i atordir-me una mica, però no em convé. També m’he plantejat la possibilitat de treure’m el pijama i anar a Madrid a comprar-me calçotets, però la idea tampoc no m’ha fet especial il·lusió. Ni la de sortir aquesta nit, ni alternar ni parlar amb ningú. Només em ve de gust plorar i esperar que vingui la meva mare demà. Vull estar amb ella i agafar-li la mà mentre veiem ‘First Dates’, discutim per qualsevol ximpleria i que em cuini. I que em pregunti molt sobre ‘GH VIP’ i que jo li contesti amb un bufec perquè no m’agrada parlar de la tele quan no treballo”, explica.

L’any no ha estat gens fàcil per al presentador, que ha hagut d’absentar-se de la feina dues vegades per problemes mèdics: “Tinc ganes que passi d’una vegada aquest any perquè no m’agrada aprendre a base de garrotades. Perquè tot això hauria de ser molt més fàcil. Perquè tinc ganes de cridar i rebel·lar-me i no puc compartir amb ningú aquest dolor tan profund que m’està invadint. Perquè no puc estar al costat dels meus companys de ‘GH VIP’ perquè els trobaré a faltar, perquè sé que em trobaran a faltar. Perquè és la segona vegada que els deixo penjats per una operació i encara he de donar les gràcies perquè tot podria haver estat pitjor. Això em consola”. 

Jorge Javier Vázquez rep l’alta hospitalària / Europa Press

Una confessió molt sincera que no acaba aquí: “No m’agrada que com millor et va, apareguin elements que et desestabilitzen i et fan més fràgil i vulnerable. Perquè no em dona la gana pensar que això és una vall de llàgrimes i si és així, m’esborro de qualsevol creença que ho asseguri. M’envaeix la pena i veig poca sortida. I no m’agrada perquè pensava que l’estava assegurant i no vull tornar enrere. Sé que això passarà. I que demà amb la meva mare aquí i començar a estudiar la meva nova funció, tot canviarà. Però ara tot ho veig blau fosc gairebé negre”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa