El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier passa la nit a l’UCI després d’una nova operació
  • CA

Jorge Javier Vázquez acaba de passar a planta després de passar la nit a l’UCI segons ha pogut saber ‘Lecturas‘. L’operació quirúrgica a la qual s’ha sotmès ha estat “tot un èxit“, expliquen fonts del seu voltant.

L’operació tenia com a objectiu solucionar l’estrenyiment que patia en un dels stent que van col·locar-li després de patir un ictus fa uns mesos. Una intervenció que va anunciar després de rebre la mala notícia dels metges, que durant una revisió rutinària veien que els resultats no eren tan satisfactoris com es podria esperar.

Jorge Javier Vázquez, abans de l'operació Europa Press

Jorge Javier Vázquez, abans de l’operació / Europa Press

Els fotògrafs van enxampar el presentador acudint a una clínica estètica el dia abans de l’operació, somrient i amb ganes de fer-se un petit retoc. I d’aquí a mostrar-se relaxat davant les portes de l’hospital abans d’ingressar, conscient que els metges estaven confiats que aquesta nova intervenció no revertia gravetat.

El català estarà un mes de baixa, però confia que podrà estar present durant la final de ‘GH VIP’. De moment, però, toca descansar i recuperar-se d’aquesta intervenció. No ha estat sol a l’hospital, ja que hem pogut veure entrant al centre hospitalària la seva companya María Patiño amb una planta de Nadal a les mans. Belén Esteban lamentava públicament que no podria anar a visitar-lo, però en Jorge ha confessat que la seva amiga hauria resat a Sant Judes per ell.

Jorge Javier Vázquez a ‘GH VIP’ / Telecinco

Ara tothom espera que Jorge Javier es recuperi i rebi l’alta hospitalària aviat. De ben segur que parla sobre el resultat de l’operació ben aviat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa