El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, després de l’operació cerebral: “Prenc antidepressius”
  • CA

Jorge Javier Vázquez protagonitza la portada de ‘Lecturas’ en haver-los concedit una entrevista només un parell de dies de rebre l’alta hospitalària. L’operació quirúrgica a la qual s’ha sotmès ha estat tot un èxit, però l’ha forçat a agafar una baixa durant un parell de setmanes. Es troba a casa descansant, una desconnexió del ritme frenètic que viu a televisió abans de la gran final de ‘GH VIP’.

Una operació cerebral que tenia com a objectiu solucionar l’estrenyiment que havia patit un dels stent que li van col·locar després de l’ictus que va patir el passat març. Tot ha anat bé, però això no impedeix que l’hagi afectat emocionalment tornar a passar per quiròfan.

Jorge Javier Vázquez rep l’alta hospitalària /  Europa Press

“Després de patir l’ictus vaig caure en un pou emocional i em vaig enfonsar. És per això que estic rebent ajuda mèdica, per poder sortir d’aquesta depressió”, engega. De moment es recupera a casa d’una nova i complicada operació cerebral. Com va anar? Ell mateix ho explica: “Em van operar a través de l’engonal. M’havien de col·locar només un stent, però em van haver de col·locar un més i ara en tinc quatre al cap”.

Un 2019 molt dur per al presentador, que no tindrà un bon record: “A l’estiu vaig tocar fons i em vaig posar en mans de professionals amb els quals segueixo fent teràpia. M’han receptat una pastilla antidepressiva al dia i em mediquen per dormir. Aquesta medicació m’aporta estabilitat i tranquil·litat. Em trobo una altra vegada en un procés de renaixement”. 

Jorge Javier Vázquez, a la portada de 'Lecturas' 2

Jorge Javier Vázquez, a la portada de ‘Lecturas’ 

La seva família i els amics no estaven molt a favor d’aquesta decisió de medicar-se: “Es van preocupar, sí. Crec que tenen la idea que la medicació és perdre la noció de la realitat”. Encara no té data de tornada a televisió, malgrat que va dir que volia estar present durant la gran final de ‘GH VIP’. Sembla bastant improbable tenint en compte que queden poques hores… Caldrà veure si dona la sorpresa o segueix descansant a casa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa