El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “El que més m’importa a l’hora de treballar és divertir-me”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha tornat a obrir-se i a parlar dels seus sentiments i emocions. Ho ha fet en un post del seu blog a la revista ‘Lecturas’, on parla del nou programa que presenta -‘Montealto’-, on s’ha replicat la casa on va viure Rocío Jurado. “El divendres vam fer un especial sobre la Jurado i vam obrir tres de les habitacions de la seva casa de Montealto: el vestidor, el saló i l’habitació principal. Perdem contra ‘Tu Cara Me Suena’, però la veritat és que no m’importa molt”, comença escrivint el presentador.

Seguidament, Jorge Javier afegeix: “Crec que l’edat m’ha tornat menys competitiu o més pràctic. No m’emprenyo per coses que sé que passaran. En aquesta etapa de la meva professió el que més m’importa a l’hora de treballar és divertir-me, i el programa se’m passa volant”. El presentador badaloní també reconeix: “Soc fan de la Jurado i tenir l’oportunitat d’estar envoltat de part dels objectes de la seva existència m’emociona. Aquest saló en el qual gaudia amb la seva família, aquest vestidor que era una fantasia. La seva filla em regala una boa espectacular que penso treure en cada funció de ‘Desmuntant a Sèneca’”.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

I també fa referència a l’habitació de Rocío Jurado: “Aquesta habitació en la qual Rocío va passar els seus últims dies. Em va impressionar molt veure damunt del llit la maleta amb la qual va viatjar a Houston. La roba que es va emportar per a estar còmoda durant les seves llargues estades d’hospital. Les quinze verges que conformaven un singular altar”.

I, finalment, conclou: “El divendres es va fer un prodigiós treball de recreació que obre una nova via d’exploració en el món de la televisió. Felicitats a tot l’equip. Que difícil ser tan avantguardistes, però aquí seguim. Creant i creant sense parar. Som uns artistes. I jo, amb la meva boa, no puc estar més content”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa