La reflexió crua de Jorge Javier sobre una companya que evidencia la seva enveja

El presentador català assegura que li agradaria assemblar-se a una tertuliana en un text que amaga més d'una crítica

Jorge Javier Vázquez és una de les estrelles principals de Telecinco. La cadena ha apostat per ell d’una manera molt contundent, el que li dona ales per deixar clar sempre que pot que és un dels preferits. Des d’aquesta posició privilegiada, el català escriu sobre els companys amb tota llibertat a Lecturas, el seu escenari preferit per vessar opinions crues i directes sobre els companys de feina.

L’última perjudicada? María Patiño, de qui intenta parlar bé entre alguns qualificatius summament cruels. En primer lloc, etziba que considera que és una dona “molt intensa”: “Ho ha estat sempre, així d’intensa? Crec que sí, però amb els anys ha anat a més. A María la vida no només l’ha fet més descreguda, sinó que no concep llevar-se sense haver-se compromès prèviament amb l’aire que respira. És més, crec que adormida negocia amb el seu subconscient el contingut dels seus somnis. Conec poques persones tan engredades a l’anàlisi com Maria i l’envejo, perquè jo a vegades he de fer autèntics esforços perquè no se’m noti el tedi vital”.

Tota l’estona intenta deixar-la bé, però amb un rere fons crític: “Hi ha alguna cosa infantil en el seu comportament, però en plan bien. Conserva la curiositat i les ganes de preguntar-se el perquè de les coses. A mi a la feina em diverteix molt perquè s’ha convertit en un referent de la televisió de l’entreteniment. Es posa com les cabres amb les trampes que li posen a Sálvame, s’enfada, es mostra ferida, enfadada, menyspreada quan no se la deixa parlar més de mitja hora seguida sense interrupció. Però després té la capacitat de passar de l’enuig al riure, perquè els anys li han ensenyat que en el fons la nostra professió té molt de ridícul”.

María Patiño i Jorge Javier Vázquez, junts a Sálvame / Telecinco

Una reflexió que ja ha tingut resposta de María Patiño, que ha agraït les paraules del seu company: “A tu mai no et perdré de vista… Gràcies, Jorge”.

Nou comentari