El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, furiós i indignat, fa fora de plató un tertulià: “Estàs fent el ridícul més espantós”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha tornat a enfrontar-se a un company de Sálvame. En aquesta ocasió, el contrincant ha estat Kiko Matamoros i la causa? Opinions contraposades sobre el documental de Rocío Carrasco. Cal recordar que Kiko és un dels pocs defensors d’Antonio David Flores, el que l’enfronta a Jorge i tota la resta de suports de Rocío. Què ha passat durant l’últim programa? Que Jorge ha arribat a fer fora de plató el tertulià per la seva crítica a la filla de la Jurado.

Kiko defensava el jutge Calatayud, que deia públicament que no entenia com la Fiscalia no havia interposat una denúncia contra Rocío Carrasco. A més a més, en el 2017 va ser molt controvertit per acusar les dones que havien estat abusades: “Es fan fotos provocatives com prostitutes”. Això feia explotar Jorge: “Perdó, Kiko, acabes de dir que el jutge Calatayud és qui va en contra de tot el que fa Rocío? Vinga, home, ves a prendre per sac”.

“Si segueixes així, serà millor que marxis de plató. Vinga, marxa a fumar. Un home que ha acusat dones que han estat víctimes! Fora, ves a fumar. Estàs fent el ridícul més espantós en dir que s’està protegint a Rocío. T’imaginava molt més intel·ligent. I que em citis com a referent a Pedro García Aguado? No crec que sigui un referent… De debò, em deixes molt sorprès”, etzibava el presentador català amb un to de veu cada cop més alt.

Un enfrontament que anava pujant d’intensitat, fins al punt que Jorge feia fora el col·laborador després d’amenaçar-lo més de deu vegades i de menysprear-lo en directe per la seva opinió. Una nova polèmica que els enfronta i que empitjora els ànims a plató una mica més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa