Cauen en picat els espectadors de Jorge Javier i Kiko Hernández al teatre

El món del teatre ha quedat molt afectat arran de la crisi del coronavirus. Jorge Javier Vázquez i Kiko Hernández s’han mostrat molt preocupats per aquest tema, per exemple, ja que ambdós tenen previst estrenar les seves respectives obres de teatre el pròxim mes de setembre. Els rebrots que s’estan succeint aquests últims dies fa pensar el pitjor, així com les primeres restriccions que s’estan anunciant. La por a un nou confinament té el món de la cultura molt espantat, així com als seus consumidors.

De fet, la venda d’entrades continua en davallada. ‘El Español‘ explica que els espectacles de Jorge Javier i Kiko, precisament, estan lluny d’omplir-se com feien abans: “No han pogut penjar el cartell d’entrades esgotades ni molt menys”. Quan el presentador català va anunciar el primer directe -previst per al mes de març-, va aconseguir exhaurir-les en pocs dies. Ara, però, té mala pinta.

El cartell de la nova obra de Jorge Javier Vázquez

El cartell de la nova obra de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier té previst iniciar la gira teatral el 10 de setembre a Sant Sebastià, una cita molt esperada… però que no reunirà molta gent, sembla: “Pràcticament la totalitat de les butaques estan disponibles”. I això que per protocol s’ha de deixar una cadira buida entre els espectadors… 

Kiko Hernández, per la seva banda, va aconseguir vendre el 50% de les entrades disponibles una setmana abans del confinament. Des de llavors pràcticament no ha venut cap més: “I això que l’aforament és tres vegades menys que el del Jorge Javier”.

Kiko Hernández pomociona la seva obra de teatre   Telecinco

Kiko Hernández pomociona la seva obra de teatre / Telecinco

Dos personatges mediàtics afectats com tants d’altres, espantats per com vagi evolucionant la cosa. 

Nou comentari