El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier es posiciona a favor dels indults en unes declaracions molt contundents
  • CA

Aquest diumenge s’ha organitzat una manifestació per protestar contra els indults per als presos polítics. Jorge Javier Vázquez n’ha parlat a la columna de Lecturas d’aquesta setmana, un escrit en el que critica aquesta reunió i en el qual deixa clar que no hi anirà: “Si fos una manifestació a favor dels indults sí que hi aniria perquè seria un ambient més festivaler, que és el que em demana el cos en aquests moments. Un bon festival. Per veure gent amb cares llargues, enfadada i carregant contra Pedro Sánchez ja tinc molts programes de televisió”.

A més a més, en Jorge considera que molta gent no està a favor dels indults perquè té “poca compassió” encara que després presumeixen del contrari: “Tu quan indultes és perquè confies que serà per millorar i si no indultes és perquè consideres que els càstigs han de ser eterns, com l’infern”.

El català deixa clar que ha canviat molt en aquests últims anys: “Amb els anys m’he fet molt melapelista, que és un corrent filosòfic basada en què et sudin les coses i aquests discursos grandiloqüents que intenten ficar-nos por en el cos amb desmembraments territorials i més ximpleries“.

Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' - Telecinco
Jorge Javier Vázquez a Supervivientes / Telecinco

“Vull que la gent sigui el més feliç possible i, sincerament, no crec que la èrria unitat d’Espanya contribueixi a què segreguem més serotonina. Una altra cosa molt diferent seria que estiguéssim debatent la possibilitat que ens robessin el sol i la platja. Per allà si que no claudico, perquè sóc de defensar allò essencial”, afegeix.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a juny 11, 2021 | 14:43
    Gonzalo juny 11, 2021 | 14:43
    Ya lo tenéis.....lo tenéis a tocar!!!! Jajajajajajaja!!!!!!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa