El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Vaig tenir l’ictus per culpa dels meus problemes amb Hisenda”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha tornat a ‘Sálvame’ aquest dimarts després de les vacances d’estiu, en les quals ha carregat piles per afrontar-se a una nova temporada. Els teleespectadors ràpidament s’adonaven que el català havia vingut amb ganes de parlar, el que s’evidenciava en un seguit de confessions que ha fet. Un dels temes més sorprenents que ha tractat? Els seus problemes amb Hisenda.

“No dec res a Hisenda, que quedi clar. Tinc dos recursos en marxa al Tribunal Suprem que no sé si guanyaré o no. Ahir vaig rebre una notificació de set anys de sancions, que he guanyat. Que això es reculli. Després de deu anys començo a veure la llum d’un procés molt complicat. He patit moltíssim i he sentit por per aquest tema”, reconeixia.

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

I afegia: “Em feia por no saber què volien o què passaria… He tingut sentiments de ràbia, frustració, por i incertesa. Fins i tot ganes d’abandonar i deixar-ho tot. Amb Hisenda sempre perds la dinàmica en la qual entres”. 

Uns problemes tributaris que l’haurien afectat, a més a més, a la salut: “Un dia li vaig preguntar al meu cunyat, que és el meu assessor, a què ens estàvem enfrontant. Quan m’ho va dir, vaig dir que no podia ser i dues setmanes després em va donar un ictus. Va ser així. Pel bucle de passar-ho malament, les preocupacions i les inquietuds. Només vull que em deixin una miqueta en pau”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa