El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Hi ha gent esperant posar-nos les manilles i mordasses”
  • CA

Jorge Javier Vázquez acostuma a no callar-se les coses, especialment quan tenen a veure amb allò que l’afecta. Ha denunciat actituds homòfobes en moltes ocasions, el que ara ha tornat a fer a la seva columna de ‘Lecturas’.

El problema? Que considera que la festa de l’orgull gai molesta: “Crec que no estan els temps per callar perquè hi ha massa gent esperant ajupida per posar-nos manilles i mordasses a la boca. Amén d’evitar que ens divertem a les festes de l’orgull gai en el centre de Madrid. Crec que hi ha gent que estaria encantada que a Madrid se celebrés l’orgull gai sense marietes”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Sense pèls a la llengua, igual que Anabel Alonso, a qui admira: “Com a actriu i, per descomptat, com a ciutadana valenta. Tal com estan les coses, per un personatge popular el més senzill és evitar cap declaració polèmica perquè a la que podem et munten un dos de maig”.

És per això que opta per seguir el seu exemple i s’obre en canal… també en política. Fa unes setmanes va confessar que votaria Manuela Carmena, una afirmació que ha tornat a fer: “Vaig tenir l’oportunitat de trobar-me pels passadissos de Mediaset a Manuela Carmena i li vaig declarar públicament la meva admiració. Li vaig agrair també els missatges d’ànims que em va enviar durant la meva convalescència. La vaig votar la vegada anterior i ho tornaré a fer. Em sembla una política íntegra, moderna i compromesa amb la ciutadania”.

Jorge Javier Vázquez i Manuela Carmena Telecinco

Telecinco

Un elogi que dedica, també, a Rubalcaba: “De la seva faceta política ja s’ha parlat molt i molt bé durant aquests últims dies. Va batallar contra uns enemics carrinclons i molt tramposos. La seva superioritat intel·lectual era tal que a vegades feia fins i tot por. Crec que li devia semblar frustrant i avorrit enfrontar-se a uns contraris tan mediocres. Una de les meves millors amigues era íntima seva i m’explicava autèntiques meravelles d’ell. Ha mort massa aviat una bona persona. Deixa moltíssima gent molt trista”.

Un nou escrit del presentador amb el qual comparteix els seus pensaments més íntims. Què serà el següent?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa