El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier acomiada les vacances amb un nu integral que ha fet parlar molt
  • CA

Jorge Javier Vázquez ho ha tornat a fer. El presentador català ha marxat de vacances a un destí que no ha volgut revelar per poder fugir dels paparazzi i desconnectar de debò. Després d’una temporada televisiva molt intensa, ha optat per buscar un lloc de platja en el que poder prendre el sol… i despullar-se tranquil·lilament en tots els sentits. És habitual que publiqui una fotografia sense roba cada estiu, un costum que ha adoptat aquests últims anys i que fa molta gràcia als seus seguidors.

En aquesta ocasió ha optat per un nu integral d’esquenes que mostra les vistes que té des de l’habitació d’hotel en la que descansa: “Sé que l’estàveu esperant”. Poc després compartia una fotografia davant del mirall amb la que gaudia de figura.

En un dels seus últims blogs de Lecturas lamentava haver perdut la il·lusió per viatjar per culpa de la pandèmia. Ara sembla que s’ha reconciliat amb les vacances en uns dies idíl·lics en els que ha pres molt el sol, tal com evidencia el seu bronzejat. Un descans molt merescut amb el que espera haver recarregat piles de cara als reptes professionals d’aquest nou any, en el que s’incorporarà com a tertulià a Catalunya Ràdio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa