Fúria contra Jorge Javier per aparèixer amb un llaç lila: “Cínic, tu insultes i menysprees les dones”

Els teleespectadors de 'Sálvame' han manifestat la seva indignació en veure que feien gala de feminisme

Els programes de televisió han volgut mostrar el seu suport al dia de la dona i s’han sumat a les reivindicacions feministes. És també el cas de Sálvame, que mostrava tots els col·laboradors amb el llaç lila i començava amb les tertulianes enviant missatges a favor de la igualtat. El problema? Que els teleespectadors ho han interpretat com un gest molt fals i cínic tenint en compte com de malament tracten les convidades i les famoses en aquest programa.

Un dels principals criticats ha estat Jorge Javier Vázquez, a qui li han recordat la polèmica de fa uns anys, quan va incomodar una convidada en agafar-la del braç violentament durant una bona estona: “No té vergonya, el seu comportament amb les dones que van a plató”.

Molts no entenen com poden dir que són feministes quan tracten tan malament a les seves pròpies col·laboradores… I és que són innumerables les vegades que han fet plorar a alguna d’elles: “Que Jorge Javier duu un llaç lila en honor a totes les dones, la mateixa persona que les insulta, les menysprea i que permet masclisme cap a elles en tots els programes que presenta. Li hauria de caure la cara de vergonya”.

Alguns altres posen el focus en el programa en si: “Si volen celebrar el 8-M a Sálvame, el primer pas que haurien de fer és acomiadar tots els col·laboradors masclistes. Seria un gran avenç” o “La imatge del cinisme. Al·legat del 8-M però després en el meu programa linxem mediàticament una dona durant sis mesos. Cínics”.

Un Jorge Javier que queda molt mal parat en desenes de crítiques ferotges: “Aquest és el feminista Jorge Javier, així tracta les seves convidades. Fastigós comportament, masclista i intolerable“.

Una polèmica que deixa en evidència el programa i el presentador, als que no perdonen els comportaments masclistes que professen massa sovint.

Nou comentari