Jorge Javier: "Si Errejón es presenta a la Comunitat de Madrid, el votaré"

Preguntat per si monarquia sí o no, respon amb contundència: "Monarquia sí"
Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | Instagram @jorgejaviervazquez

 

El presentador de diversos programes de Telecinco Jorge Javier Vázquez ha revelat que el diputat de Podemos Íñigo Errejón va anar a veure'l al teatre, on actua des de fa unes setmanes. En una entrevista a la revista 'Diez Minutos', Jorge Javier explica que "m'agrada molt i si es presenta per a la Comunitat de Madrid, jo el votaré, perquè crec que és una persona molt preparada i amb una manera d'entendre la vida amb la qual m'identifico". I tot i que li recorden que no té experiència administrativa, assegura: "Tampoc la tenia Felipe González i mira on va arribar, el més important és que sigui honest i ho faci bé".


En l'entrevista també li pregunten pel rei espanyol Felip VI: "Tot i que va anar als toros i no em va agradar, em sembla que podem estar contents amb ell, perquè jo crec que ha après el que no cal fer". I fa referència a la seva dona, la reina Letizia: "M'encanta, només l'he vist una vegada a la meva vida, i crec sincerament que la sotmetem a un escrutini sever cada dia, del que és impossible sortir indemne. Crec que no ha tingut cap ficada de pota, però fixa't el que passa amb les dones amb caràcter i decidides", i argumenta: "Si el que fa Letizia ho fes un home diríem: fantàstic, però quan és una dona, és una manipuladora, una ambiciosa, doncs no. A mi m'encanta".


 

Preguntat per si monarquia sí o no, respon amb contundència: "Monarquia sí, perquè els reis en la societat actual són relacions públiques i com a tals els hem de veure".
Comentaris

envia el comentari