El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier denuncia un boicot de Telecinco: “M’estan deixant sense programes”
  • CA

Telecinco ha sorprès els teleespectadors en anunciar que Paz Padilla substituirà Jorge Javier Vázquez al capdavant de La última cena, un especial culinari de Sálvame que emeten un cop per setmana. Aquest dijous engeguen una nova edició, però el català encara no sabia que no seria ell qui el presentés: “Com? Que el presentarà Paz? Què passa ara a Telecinco que em treuen tots els programes? Això, aquest programa, era meu”, lamentava.

Una estupefacció del presentador que no acabava aquí: “Veuràs que al final no presentaré ni la gala de Supervivientes. Ja són dos tres els programes que m’han pres aquesta temporada”, deia tot fent referència al documental i els especials de Rocío Carrasco que va passar a presentar Carlota Corredera.

Jorge Javier Vázquez, en directe a Sálvame / Telecinco

Poc després, Jorge Javier es mofava de si mateix per intentar treure ferro: “Torres més altes han caigut, suposo… Tot el que puja acaba baixant”. Unes substitucions que no fan gens de gràcia al de Badalona, que a poc a poc s’adona que està perdent pes a la cadena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa