El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “La situació fa venir ganes de marxar de Madrid”
  • CA

Jorge Javier Vázquez no acostuma a concedir entrevistes, però aquest cap de setmana ha fet una excepció i s’ha sincerat a El Taxi d’Onda Madrid. El català ha engegat l’any fent promoció de la seva obra de teatre, la que confia que enganxi a l’audiència com al principi. Darrerament, havia arrossegat uns problemes de salut que han perjudicat la gira que estava fent per tota Espanya, però confia en deixar aquestes molèsties darrere.

Als seus 51 anys, el de Badalona reconeix que ha viscut els millors anys de la seva vida a Madrid. Ara bé, no està gens satisfet amb el canvi que ha experimentat la capital: “Ara mateix busco una altra Madrid, perquè la bona per a la gent de 30 anys la tinc esgotada. Crec que estic en crisi amb Madrid i no m’agrada el procés que està havent-hi, t’he de dir. Em recorda al procés que hi havia a Barcelona quan vaig venir cap aquí, quan deien allò de “Espanya ens roba” i ara estem vivint un “El govern ens roba”. Crec que Madrid s’està fent petita en aquest aspecte i no m’agrada l’enfocament que està agafant la situació. I li vaig dir a Manuela Carmena, que ara donen ganes de marxar d’aquí”.

En Jorge reconeix que ha superat l’etapa de preocupar-se per tot, el que aplica també a la feina: “Ara només vull passar-m’ho bé. La filosofia de Sálvame és entretenir i entretenir. Jo he estat molt feliç i molt infeliç a la feina, ara sóc raonablement feliç i crec que això és heroic després de 12 anys. Ha arribat un punt en el que vaig a la feina a descansar després de fer exercici, promoció del teatre… A Sálvame puc descansar, berenar i riure una mica”.

Fa uns mesos es va parlar molt d’ell quan va pronunciar la icònica frase: “Sálvame és de rojos i marietes“. Ara que ha passat temps, reflexiona al respecte: “Crec que és la frase de la que més orgullós estic després d’una carrera de 25 anys. He de dir que en realitat em referia a què el programa està fet per rojos i marietes, no que aquest fos el tipus d’audiència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa