Jorge Javier, dolgut pel tancament d’una discoteca barcelonina: “Allà vaig despertar sexualment”

El presentador català recorda les seves nits més boges en una desapareguda discoteca

Jorge Javier Vázquez s’ha mostrat compungit en conèixer el tancament de Metro, una de les primeres discoteques LGTBI de Barcelona. En la seva columna de Lecturas, el català recorda algunes anècdotes viscudes allà: “Va ser la primera discoteca que vaig trepitjar, quan tenia 20 anys o així. Com em vaig assabentar de l’existència de Metro? Crec que per un company d’universitat. El que encara tinc present és la vergonya que em feia entrar allà”.

“Hi anava sol. Primer, perquè no tenia amics gais, i segon, perquè a mi m’ha encantat sortir de festa sense companyia. És una manera ideal per conèixer gent”, reflexiona. Unes sortides nocturnes que recorda amb nostàlgia: “Em feia molta vergonya entrar a la discoteca i sempre aprofitava que pel carrer no venia ningú per entrar-hi, així evitava mirades malicioses. Allà a dins em demanava un gintònic o dos o tres -els necessaris perquè se me n’anés la vergonya- i intentava lligar perquè jo sempre he sortit amb l’objectiu d’anar al llit amb algú”.

Jorge Javier Vázquez rep una oferta a 'Sálvame' - Telecinco
Jorge Javier Vázquez rep una oferta a Sálvame – Telecinco

El presentador de Sálvame i Supervivientes hauria passat “molts divendres i dissabtes” a Metro, una discoteca barcelonina que ha estimat i odiat: “Ara, 30 anys després de les meves primeres sortides, les recordo amb un somriure. Associo el meu despertar sexual a aquella discoteca“. Ara que l’han tancat, recorda amb enyorança la seva joventut: “M’encantaria recuperar alguna cosa d’aquell Jorge tan romàntic? Sí. Brindo pel desig i la incertesa i per tu, Metro. Pels somnis, les alegris i els desencants que em vas fer viure”.

Nou comentari