Jorge Javier presumeix de vida luxosa i rep una allau de crítiques: “Els d’esquerres no podem viure bé?”

El presentador assegura que li recriminen que tingui una casa amb piscina o que mengi caviar

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors més exitosos de la televisió actual. Està al capdavant dels programes més vistos de Telecinco, una de les cadenes que millor paga. Això fa que tingui les butxaques plenes de diners, el que l’ajuda a poder permetre’s una vida plena de luxes.

Precisament sobre això parla en la seva última columna de Lecturas, en la que presumeix de ser d’esquerres i tenir diners: “Jo visc infinitament millor que com ho feien els meus pares, però no ho puc dir massa alt perquè corro el risc que em recordin que sóc roig. Tinc una casa amb jardí i piscina, m’agrada el marisc, de vegades prenc caviar i no li faig fàstics al Dom Pérignon. Malament. Sembla que els d’esquerres només tenim dret a viure en pisos de ciutats dormitori, alimentar-nos a base de llegums i patates i hidratar-nos amb calimocho de cartó. Doncs no és això”.

El català és conscient que alguns el criticaran per parlar tan obertament dels luxes que es pot permetre: “Confessaré una cosa. Sóc incapaç d’anar a la secció gurmet dels hipermercats perquè tinc por que algú em recrimini si compro una bona llauna d’escopinyes, que això no és propis dels rojos. Així que com aniré amb P., aprofitaré per comprar llaunes bones  a dojo”.

Un escrit que amaga una crítica a tots aquells que consideren que una persona d’esquerres no hauria d’estar còmode en una vida tan luxosa.

Comentaris

    FUERA LA OLIGOCRACIA 07/06/2021 7:57 am
    Mira que me cae fatal este personajes. Porque no puede ser de izquierdas? El es socialdemocrata como todo el mundo que vota. Los ABSTENCIONARIOS somo formaldenocrata.

Nou comentari