Jorge Javier, decebut amb les aplicacions per lligar: “La gent què es pensa?”

Jorge Javier Vázquez és un llibre obert pel que fa a la seva vida sentimental. Cada setmana deixa anar algun comentari sobre la seva solteria o les novetats en la cerca de l’amor. Té perfil a diverses aplicacions per lligar, del que no se n’amaga. De fet, sembla clar que li fa gràcia comentar-ho públicament. Aquesta setmana, de fet, centra la columna de ‘Lecturas‘ precisament en això.

“Aquest estiu m’he enganxat al món de la xarxa. Com a espectador, que és molt més divertit. Repasso què es diu a Twitter i passo estones molt entretingudes. Hi ha gent de tota mena: divertida, enginyosa, culta, boja o directament feta malbé. Twitter està molt bé quan no parlen de tu. Quan et toca és millor no entrar perquè algun parraque, per mínim que sigui, t’emportes. Que jo controli, aquest mes he estat trending topic dos dies. Per l’experiència acumulada, sé que quan passa això no és per una cosa bona. Així que, com en una fugida a temps és una victòria, aquells dies vaig marxar a Tinder immediatament a veure com anava”, explica sense cap pudor.

Jorge Javier Vázquez ensenya el seu perfil de Tinder

Jorge Javier Vázquez ensenya el seu perfil de Tinder / Lecturas

Reconeix que no triomfa massa: “Estic així així amb Tinder, per què enganyar-nos. Tinc posada la meva foto en el perfil i al principi vaig pensar que em plourien les ofertes, però amb el temps m’he adonat que passen dues coses fonamentalment: que la gent no es creu que sigui jo i que la que s’ho creu té més ganes de conèixer el presentador que de lligar. I jo, la veritat, estic a Tinder fonamentalment per lligar, no perquè em diguin que volen conèixer el Jorge Javier que s’amaga darrere del presentador -quina cursileria- per signar autògrafs o per explicar tafaneries de ‘Sálvame'”.

I és que diu que el cansa quan un noi li pregunta per què parla amb ell: “Em diuen que per què els parlo si segur que tinc centenars de milers darrere meu. La gent què es pensa? Que tinc llista d’espera per follar? O quan un altre m’assegura que ell no és com els altres. O quan aquell de més enllà em confessa que el seu somni és entrar a ‘Gran Hermano’. Després estan aquells que quedes amb ells i es posen tan nerviosos que no fan més que parlar i parlar i parlar”. 

Nou comentari