El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier sorprèn en criticar Telecinco per la cobertura sobre el documental de Rocío Carrasco
  • CA

Des que Telecinco emetés el primer capítol del documental de Rocío Carrasco, que tots els programes de la cadena parlen al respecte a totes hores. S’ha convertit en el monotema a Sálvame, Ya es mediodía, Socialité i a Viva la vida. La saturació comença a ser evident, la que ha coincidit amb els primers dubtes sobre el testimoni de Rocío. Molts teleespectadors comencen a estar cansats, el que també passa entre els mateixos col·laboradors de la casa. És el cas de Jorge Javier Vázquez, per exemple, que s’ha atrevit a criticar l’estratègia de Telecinco durant una emissió en directe.

El presentador, fart del debat llarguíssim que estaven oferint sobre el tema, esclatava: “Sé que la directora i Mediaset s’enfadaran amb mi pel que diré… Però crec que debatem massa i que hi ha coses que no tenen debat. La pròpia dinàmica de la cadena ens fa debatre i opinar contínuament, i crec que hi ha moltíssimes ocasions en les quals no hauria d’haver-hi. Tant debatre i tant opinar no aporta absolutament res. No podem estar 24 hores parlant de Rocío Carrasco perquè al final et produeix l’efecte rebuig”.

Conscient de la repercussió que podria tenir la seva crítica, justificava alhora la cadena: “Evidentment ho fem perquè ens dona bones dades d’audiència i aquesta és una cadena comercial, per això fem televisió. El que no podem fer és que estiguem durant dues setmanes, i el que ens queda, parlant del tema… Al final tots agafarem mania a la noia. Al final la veus plorar i penses: “Un altre cop?”. Però d’això també és probable que tinguem responsabilitat nosaltres”.

Una autocrítica que ha estat molt aplaudida. Ara caldrà veure si Telecinco en pren nota o segueix igual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa