El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Al·legat ferotge de Jorge Javier contra el món periodístic: “Sento vergonya”
  • CA

Telecinco estrena aquesta nit l’entrega especial de Planeta Calleja protagonitzada pe Fernando Simón. Encara no s’ha emès i molta gent n’ha parlat molt, el que deixa clar que serà un dels programes més comentats de l’espai. Jesús Calleja ha assegurat que va ser molt senzill convèncer Simón de participar en aquesta aventura: “Em va dir que sí instantàniament, que necessitava descansar perquè estava saturat”. 

 

 

És en aquest context que Jorge Javier Vázquez ha volgut aprofitar per fer un al·legat a favor del director del centre de coordinació d’alertes i emergències sanitàries: “Quan passi tot això haurem de fer reflexions, això està clar. Ara bé, a mi hi ha coses que com a periodista… Estic d’acord que el que fem a Sálvame no és periodisme, és entreteniment. Però si parlo com a comunicador, m’he avergonyit moltes vegades de pertànyer en aquest sentit per la manera en la qual s’ha tractat aquest senyor. Tots ens hem permès opinar de coses de les quals no tenim ni idea i això és una autèntica vergonya. A tots ens ha faltat humilitat. Hauríem d’haver deixat a les persones que sí que saben, les persones que han estudiat sobre aquest tema, els experts. Han sortit molts salvapàtries a parlar de coses que no tenien ni idea. A donar solucions, a opinar sobre les mesures, a criticar sense tenir ni idea”. 

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

“Tots ens equivoquem, és impossible no fer-ho. Però som molt poc generosos amb els errors dels altres. Està clar que per molts errors que hagi comès, la feina de Fernando Simón era salvar vides, fer el millor per a la ciutadania. Entenc que aquí han jugat a un doble joc. De portes cap a dins li han dit paraules d’estima i després li han donat hòsties per desgastar políticament. A mi la situació política no em fa gràcia ja, arriba un moment en el qual és molt preocupant. Hem estat molt injustos amb aquest senyor”, afegia. Un discurs que deixa clar que el català sent vergonya aliena davant altres col·laboradors de televisió. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa