Jorge Javier, furiós contra Miguel Bosé: “Repulsiu, superb i cretí”

Miguel Bosé és protagonista de la premsa del cor aquests dies per la publicació de les seves memòries. Molts presentadors de televisió han aprofitat per compartir la seva opinió sobre ell, el que també ha fet Jorge Javier Vázquez en la columna de Lecturas. El català deixa clar que no té “gens d’interès” en fullejar aquest llibre: “És tal la repulsió que em produeix el personatge que no em crida l’atenció el que pugui explicar-me”. A més a més, tampoc no es declara fan de la seva família: “El cognom Dominguín porta implícita una càrrega de supèrbia de la que no ha aconseguit alliberar-se, el que sí que han fet les germanes amb el tema, quan s’han adonat que el llinatge no et converteix en un ésser superior. Lucía i Paola són encantadores, però Miguel és un d’aquests éssers que encara pensen que menys mal que han nascut”.

A Jorge Javier sembla que el cantant mai no li ha caigut bé, però arran de les declaracions negacionistes de la Covid li ha agafat encara més mania: “Acostumat a mirar de dalt a baix, la seva actitud s’ha recruat des del coronavirus. Negacionista convicte i confés, titlla d’ignorants a aquells que no estan d’acord amb la seva actitud. Sembla mentida que una persona que s’ha relacionat amb tanta gent acabi sent tan cretí. De poc li ha servit alternar amb Picasso, Orson Welles o la mare que va parir al dimoni. Miguel, conyàs supí, està conscienciat per carregar-se tot el seu possible llegat i ho està fent a la perfecció. El que abans ens semblava una carrera musical brillant, ara comença a resultar insuportable”.

Miguel Bosé, a la final de 'La Voz' de Mèxic - Instagram
Miguel Bosé, a la final de La Voz de Mèxic / Instagram

“Miguel escriu unes memòries i la pregunta és per a què? Millor li hauria anat invertir tot aquest temps en formar-se mínimament per deixar de deixar anar ximpleries immundes i perjudicials. Per cert, deixem d’alabar la seva ambigüitat i anomenem-lo d’una vegada pel seu nom, covardia“, etziba el presentador amb més contundència que mai.

Nou comentari