Jorge Javier menysté Díaz Ayuso: “Insulta i imposa, no té cap virtut”

Jorge Javier Vázquez ha deixat verda la presidenta de la Comunitat de Madrid a l’última columna de ‘Lecturas‘. El presentador català està establert a Madrid des de fa dues dècades, per la qual cosa es mostra indignat amb ella com a resident a la capital. El primer atac? Per la seva defensa dels toros: “Ha anunciat una correguda de bous a benefici dels sanitaris per al 12 d’octubre. Es pot saber quin delicte hem comès els madrilenys per merèixer un càstig així?”. 

Però això és el més suau que ha escrit: “Fa un temps vaig pensar que Díaz Ayuso hauria d’anar-se a casa immediatament per alguna ficada de pota, però des de fa uns dies he canviat de pensament. No només no marxarà, sinó que guanyarà les pròximes eleccions. No sé per quina estranya elecció a Madrid agraden aquests perfils estrambòtics. Ho era Esperanza Aguirre, una dona molt dotada pel show business però com a política allà està aquell fosc llegat ple de consellers imputats i empresonats”.

Jorge Javier Vázquez a 'La casa fuerte'   Telecinco

Jorge Javier Vázquez a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Considera que Ayuso també és estrambòtica: “És una senyora que té com a principal virtut com a política no tenir-ne cap, el que la converteix en un ésser multifuncional perquè podria presidir un govern o una farmàcia. O un poliesportiu o un estanc o una administració de loteries. O el que és millor, res, que és al que en realitat s’hauria de dedicar. A res que tingui a veure amb influir la vida de cap ésser humà”.

Isabel Díaz Ayuso  Europa Press (1)

Isabel Díaz Ayuso / Europa Press 

No content amb això, continua carregant contra ella: “Isabel Díaz Ayuso no escolta, imposa. No dialoga, insulta. No elabora discursos, únicament recorre a Veneçuela. La seva armadura intel·lectual és bàsica i efectista, ella és la bona i els altres són els dolents. Poc bagatge em sembla per presidir una comunitat tan important com la madrilenya”. 

Nou comentari