El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, controvertit: “Els lletjos ho són per dins i per fora”

Jorge Javier Vázquez explica a la columna de ‘Lecturas’ d’avui que està fent obres a casa. Un procés que volia treure’s de sobre mentre estigués de vacances, però que el coronavirus l’ha forçat a viure-les: “Arribo a casa dues setmanes abans del previst i me la trobo totalment desordenada. Tenia previst pintar-la per primer cop des que estic aquí instal·lat. No creia que el desordre seria tant… Entre l’estat de la casa i la meva ànima hi ha un cert paral·lelisme: estem renovant-nos i fins a arribar a una millor versió de nosaltres mateixos hem de viure un procés de desordre. Fas obres a casa per sentir-la més nova i perquè creus que així et farà més feliç”.

Unes obres que coincideixen amb el seu estiu més estrany: “Crec que enguany agost ha passat més ràpidament. Setembre hauria de ser agost de nou, tant de bo desaparegués el virus per sempre i el país funcionés com si fos setembre, donant-ho tot”. 

I d’aquí passa a fer unes reflexions més personals: “Podem millorar constantment? Aquesta ha de ser la idea, encara que per canviar t’has d’enfrontar a totes les coses que no t’agraden de tu i això és un procés complicat. Hi ha coses de les quals t’avergonyeixes tant que et limites a posar pintura a sobre per tapar-les, però la pintura no és eterna. Aviat tornarà a posar al descobert allò que no volies veure. M’agradaria que de petit m’haguessin ensenyat a tenir confiança en mi mateix. A acceptar l’error. A saber que en aquesta vida equivocar-se és normal”.

Jorge Javier Vázquez, a ‘Sálvame’ / Telecinco

El presentador català ha volgut fer una anàlisi dels comentaris que rep a Instagram en les seves fotos, a més a més, inspirant-se en un article que afirma que la gent lletja no sap que ho és: “És un fet matemàtic. Penges una foto a la xarxa i els menyspreus més grans venen de gent més lletja que tu. No ho fan per ràbia, ho fan perquè pensen que estan bons. No obstant això, els guapos se subestimen i no acostumen a qualificar-se com a atractius. Els comentaris que em deixen els més atractius tenen més a veure amb la teva personalitat o feina. El que vull dir és que els lletjos no són lletjos només per dins sinó també, i molt, per fora”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa