El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítica demolidora de Jorge Javier contra la societat espanyola
  • CA

Jorge Javier Vázquez rep per totes bandes sempre que parla de política. El presentador de Sálvame va dir fa un temps que deixaria de compartir els seus pensaments al respecte, però no ha complert amb la promesa. En la columna de Lecturas d’aquesta setmana, de fet, ataca la societat i la política espanyola d’una manera molt contundent. Tot, en una alabança a Manuela Carmena: “Escolto a Carmena en el programa de Mercedes Milá i només puc pensar en quin moment es va fer malbé aquest país. Recupera Mercedes una entrevista que li va fer a Carmena fa trenta-set anys en la que parlava de la despenalització de l’avortament. Quaranta anys després seguim donant voltes al mateix tema. No només no ha avançat, sinó que hem retrocedit. Les dones segueixen sent maltractades, els immigrants depreciats i el col·lectiu LGTBI humiliat. Se’ns està quedant un país preciós”, ironitza el català.

I és per això, per aquesta situació tan dramàtica, que li fa ràbia que es doni tanta importància al separatisme català: “Que després hi hagi gent preocupada per si Espanya es trenca, em sembla una idiotesa tenint en compte l’alt percentatge d’humanitat que hem anat perdent pel camí. Recordo una Espanya millor que poc té a veure amb la d’ara, una Espanya que no parlava contínuament de patriotes i banderes. Érem i ens sentíem espanyols sense necessitat d’estar repetint-ho contínuament. Ara, si no dius tres vegades al dia com a mínim que ets espanyol, espanyol i espanyol, corres el perill que et culpin de separatista. En fi”.

Jorge Javier, presentador estrella de Telecinco
Jorge Javier, presentador estrella, en directe / Telecinco

El presentador torna a carregar contra la societat actual i la hipocresia que desprèn per totes bandes. Sense por a les reaccions i als comentaris crítics, Jorge Javier torna a demostrar que està disposat a compartir tot el que pensa. El missatge final? Que quan sigui més gran vol ser com Mercedes Milá i Manuela Carmena, dues de les dones que més l’inspiren.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: tros de quoniam a novembre 04, 2021 | 12:06
    tros de quoniam novembre 04, 2021 | 12:06
    osti tu, el don perfecto, el santet, au corre ves a prendre pel cul borinot

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa