El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier fa plorar les companyes de ‘Sálvame’: “Insuportables i antipàtiques”
  • CA

Jorge Javier Vázquez se sent el líder de Sálvame i probablement té raó. El presentador dirigeix els companys i també els esbronca moltes vegades des de la seva posició privilegiada. L’última mostra? Durant el programa d’aquest dimecres, quan el català ha deixat verds la resta de col·laboradors.

En un primer moment era només Anabel Pantoja la perjudicada. En el seu retorn a plató, el presentador ha reconegut que l’ha deixat de veure amb bons ulls: “Amb la teva edat hauries d’estar tots els dies trucant i desitjant que et donem feina. Aquí ve la persona que més treballa i tu has de ser previsora perquè amb 34 anys no estàs coberta. Aquí els Pantoja sempre han vingut a parlar de la família i tu hauries de començar a assumir-ho i treballar perquè no t’afecti”. Una crítica que feia molt de mal a la tertuliana, a qui feia plorar en directe.

Anabel Pantoja, molt afectada per la crítica de Jorge Javier Vázquez / Telecinco

I d’aquí, a carregar contra els altres. Jorge Javier ha volgut fer autocrítica al programa… però sense acusar-se a si mateix d’haver-se equivocat. Més aviat, deixant clar que ell va ser l’únic que va defensar la postura correcta: “Recordeu que l’estilista Josie va tenir una secció aquí amb nosaltres fa un temps? El vam tenir i no el vam saber valorar. Us vau posar totes com unes fúries contra ell, vau ser insuportables i molt antipàtiques. Recordo que un dia us vau unir per insultar-lo. Us hauria matat en directe. A mi m’encanta, Josie és una meravella. Jo ho passava molt malament quan ell estava aquí, perquè era molt bo i treballava molt la seva secció. Pobre, el que va haver d’aguantar aquí per culpa vostra”.

Josie, a Maestros de la costura / TVE

“Hem de fer autocrítica perquè no el vam saber valorar i mira ara, que s’ha convertit en un dels personatges de l’any. Ho vam fer malament, no el vam saber retenir”, acabava dient visiblement enfadat. Uns retrets cap als companys i també contra la cúpula del programa que no ha dubtat en fer públicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa