Jorge Javier revela el pla ocult d’Antonio David i l’acusa de mal pare

Ningú no s’esperava que Antonio David Flores confirmés la separació d’Olga Moreno en una connexió en directe i sense cobrar. La pressió mediàtica va trencar la seva filla, Rocío Flores, que plorava a plató quan veia el pare reconèixer que el matrimoni s’ha trencat després de 21 anys. Rocío adora a Olga, a qui considera la seva pròpia mare. Encara que Antonio David hagi marxat de casa, que madrastra i fillastra segueixen mostrant-se molt unides. De fet, la revista Lecturas d’avui publica una fotografia en la que se les veu dinar juntes a la terrassa d’un bar.

Olga Moreno i Rocío Flores segueixen unides després de la separació / Lecturas

Aquesta història ha fet l’agost de Sálvame, que cada dia ha aportat una mica més d’informació al respecte per mantenir enganxada a l’audiència. Jorge Javier Vázquez ha estat un dels més crítics amb Antonio David, el que ha tornat a demostrar en una columna de Lecturas molt contundent: “Primer surt la filla parlant a Ana Rosa descomposta i a prop de la desesperació. I després, quan l’ambient ja s’havia caldejat, apareix el penes i en una roda de premsa sense preguntes al carrer confirma la separació. La culpa, com ve sent habitual en les manifestacions del penes, la tenen tots menys ell. Perquè el penes és d’aquells que parla de culpa, de bons i de dolents. Victimisme de manual i arguments infumables. La mateixa història que està venent des de fa molts anys, encara que ara cada cop se la compren menys. Però, davant de la meva sorpresa, encara hi ha gent que li segueix comprant la moto”.

Jorge Javier considera que Antonio David Flores hauria confirmat la separació gratis perquè no hi ha cap mitjà que li hagués volgut comprar. Sembla estrany de creure, tenint en compte la immensa cobertura mediàtica que ha tingut la separació. Sigui com sigui, el presentador català té clar que tot forma part d’una estratègia: “El teu pare no fa res perquè sí. Confirma la separació a la productora en la que treballes, Rocío, que heu de seguir cuidant el negoci i protegint l’únic sou que entra a casa. Però núvols negres s’apropen a el penes. Dubto que remunti professionalment. El seu egoisme i la seva cobdícia han arrossegat també a la filla, que en cada intervenció televisiva sembla més antipàtica i més supèrbia encara que tot el que explica sigui un autèntic drama. La cosa encara pot anar a pitjor. No descartem que Olga s’afarti de tot plegat i parli del seu matrimoni. Però algú haurà d’explicar a tots aquells que veneraven aquesta família ideal que han estat estafats per uns euros”.

Nou comentari