El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier fa una anàlisi àcida de la dimissió de Rivera: “Pinta de suïcida”
  • CA

Ha quedat clar que Jorge Javier Vázquez mai no ha estat fan d’Albert Rivera. L’ha criticat en moltíssimes ocasions, el que fa que no sigui estrany que hagi aprofitat la seva dimissió per deixar-lo verd. El presentador ha centrat la seva última columna de ‘Lecturas‘ en analitzar la marxa del líder de Ciutadans, que abandona el partit i la política.

Albert Rivera /  Europa Press

Comença qualificant la decisió de “curiosa”, encara que deixa caure que ja s’ensumava que acabaria dimitint: “Últimament es movia per la vida amb pinta de suïcida. Semblava que no volia adonar-se que estava perdent el nord, que barrejar-se amb algunes companyies polítiques li acabaria passant factura”. “Ens endossava discursos aspres, carregats de ressentiment i, fins i tot, tenebrosos. Gaudia sembrant la discòrdia amb expressions pròpies de baralles de carreró”, afegeix en una anàlisi contundent.

“Ja es veia que es fotria la gran hòstia i semblava que tothom se n’adonava excepte ell. Volia fotre-se-la. Destruir-se per tornar a renéixer en un home renovat i alegre. Era un ésser agre constantment. Té 40 anys i el trobo envellit. Sembla tenir l’edat dels homes que porten pantalons grocs en un iot”, etziba. 

Jorge Javier Vázquez TV3

Jorge Javier Vázquez /  TV3

Un escrit que acaba amb un consell cap a Rivera: “Si jo fos ell, marxaria a un país de sol permanent i em dedicaria a ballar bachata des del matí fins a l’ocàs. Necessita allunyar-se d’aquesta gent amb la qual s’ha fotografiat últimament I no estic parlant de Malú”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa