El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Atac de Jorge Javier Vázquez a Albert Rivera: “No el votarà ningú”
  • CA

Jorge Javier Vázquez no es talla un pèl quan li demanen que parli de política. El presentador s’ha manifestat a favor del partit socialista en diverses ocasions i ha criticat els partits de dretes encara més vegades, el que ha tornat a fer durant l’última emissió de ‘Sálvame’.

El català estava fent broma amb Belén Esteban quan li deia: “Després et diré a qui has de votar el 10-N”. A la col·laboradora no li va agradar, per la qual cosa va deixar clar que no li faria cas: “Jo votaré a qui jo vulgui, no a qui tu em diguis. Això és un vot secret, perquè aquí qualsevol cosa que diguis ja t’etiqueten en un partit. Però et diré una cosa, he votat a tres en les anteriors eleccions i els tres partits m’han defraudat. Espero que el que surti faci alguna cosa”. 

Jorge Javier i Belén Esteban Telecinco

Jorge Javier i Belén Esteban / Telecinco

Davant d’això, entrava en escena Kiko Matamoros, que li recomanava votar PSOE: “Jo els votaré, fes-ho tu també, Belén”. I Jorge Javier li feia una altra proposta: “Ara el que et queda per votar és Iñigo Errejón, Más País”. Això sí, no va voler deixar passar l’oportunitat per dedicar una clatellada a Albert Rivera: “Saps a qui hauries de votar? A Albert Rivera, perquè si no el votes tu… Crec que hauries de mostrar-li la teva simpatia. Vota’l, perquè si no, no el votarà ningú”. 

Jorge Javier Vázquez Telecinco

 Telecinco

Una conversa política enmig del programa del cor amb més audiència de la televisió. De ben segur que han enfadat els teleespectadors votants de Ciutadans…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa