El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Estic vivint una crisi sentimental i sexual”
  • CA

Jorge Javier Vázquez està solter des de fa un parell d’anys, quan va anunciar que se separava del seu xicot després de deu anys de relació. Va ser una ruptura molt sorprenent, ja que sempre s’havia mostrat molt enamorat. Ara bé, és des de llavors que parla més obertament de la seva vida privada. La columna de la revista ‘Lecturas‘ és el seu aparador preferit. Què ha volgut compartir ara amb els seus lectors? Les novetats en el seu perfil a Tinder. Li funciona aquesta aplicació per lligar? Sembla que no massa.

En un escrit molt sincer, el presentador reconeix que s’està trobant amb homes de tota mena i que tots reaccionen malament quan veuen que realment és ell i que és famós: “Hi ha aquells que no volen que pensis que els impressiona la teva fama i et diuen que no veuen els teus programes. O directament que aquest tipus de programes no li agraden, el que em sembla el súmmum de la mala educació. Però els que més m’incomoden són aquells que veus que fan esforços per anar al llit amb tu perquè els hi mola fer-ho amb un famós, però els tira enrere el tema de l’edat. A aquests te’ls has de treure de sobre ràpid perquè són una arma de destrucció massiva per a la teva autoestima. Les teves estries agafen moltíssima rellevància en els seus ulls. És com si apliquessin una lupa que tot ho magnifica”. 

Jorge Javier a ‘Sálvame’ / Telecinco

Amb tot, acaba reconeixent que no està tenint massa sort: “Total, que estic en una crisi sentimental i no diguem ja sexual. A mi m’agradaria ser com el meu amic G., que va anar a córrer al Retiro l’altre dia i en acabar va obrir el Grindr, va començar a parlar amb un noi de la zona i va acabar, tres quarts d’hora després, en el seu llit. A mi m’agradaria ser així, però em moro de vergonya pensant en dirigir-me al pis del xicot que he coincidit a l’ascensor amb algun veí. O a la sortida del portal. Si a vegades no em miro en el mirall per no haver de saludar-me. I després és que també em fa vergonya pensar el que imaginaran quan vagin al llit amb mi”.

Sembla que el presentador té falta de confiança: “Em fa una mica de mal rotllo perquè crec que l’altre té unes expectatives que probablement no es compliran. Me la baixa pensar que no estaré a l’altura. Quan hom coneix algú a través de la televisió, sempre es forja una idea que poc té a veure després amb la realitat. Total, que l’estiu me l’estic resolent jo solet. I ni tan malament, escolta”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa