Jorge Javier creu que el procés sobiranista va propiciar el fracàs d'audiència de 'Gran Hermano'

El presentador Jorge Javier Vázquez
El presentador Jorge Javier Vázquez | Instagram @jorgejaviervazquez

El presentador Jorge Javier Vázquez ha revelat en una entrevista al diari 'El País' que quan va acabar el reality 'Gran Hermano' (GH) tothom li deia que estava acabat. Preguntat per si això li va fer mal, Jorge Javier ha respost: "Molt, però és que GH es va emetre en una època en què teníem una gala una nit quan al matí havien enviat a la presó vuit persones i ho donaven en una altra cadena, i així no es pot". El periodista vol saber llavors si el procés sobiranista "va contraprogramar-lo", i ell respon: "El veritable Gran Hermano s'estava vivint a Catalunya i contra això no es podia lluitar". "Aquest és el paradigma que no sóc imprescindible. Quan  marxo, 'Sálvame' va igual de bé, o de malament", conclou el presentador. 

Comentaris
fracassat no tiris les culpes als altres
tele5 es un càncer televisiu, hauria d'estar prohibit i els presentadors a la presó
Gerard
Telecinco és una emrpesa privada (bé, Mediaset) i poden emetre els programes que els vingui de gust fer, només faltaria..
JordideGirona
I també el procés va matar a Kennedy i estava al darrera de l'epidemia de la peste medieval i l'extinció dels neandertals perseguits pels racistes homo sapiens catalans, però es van salvar miraculosament de l'extinció i ara en venjança voten PP i Ciudadano.s
mireu que marqueu
Que no veieu que és un trol de C'nos i que s'esta foten dels presos polítics.
4x4
Tele 5 la tele sus pogramas para gente cateta Para un pais subdesarrollado
Normal
Potser té raó, amb lo del procés català, els espanyols no podien veure el seu reality de GH i a la vegada mirar Intereconomia, escoltar la COPE del copón, i a ser a les seus de la Falange, Colono's o similars malparlant com sempre de Catalunya i els catalans, tot a la vegada no pot ser.
Espanha es tu lugar
El régimen tiene los medios y los periodistas que se merecen. Quédate en espanha, allí donde el analfabetismo es mediático.
miquel
Abans "todo era ETA", ara tot és "el procés". Quan no es tenen arguments, s'agafa el més fàcil.
me mondo
Pero por favor, qué mejor espectáculo de supervivientes y gran hermano que el proceso, no hay color, y nadie que dude a la hora de tomar el mando a distancia si quiere emociones fuertes y momentos entre el ridículo y la sensación de vergüenza ajena
Kadra
A 4x4: Tele5 no fa programes per gent cateta d'un país subdesenvolupat. Els fa a propòsit per catetitzar la gent i i subdesenvolupar el país.
Obre els ulls
Me meo y me mondo con las memeces del memo me mondo
Fènix Negre
Ja veus quina pena.Tots plorant...
Republica
Volem la independència, l'espanyolisme és insuportable per a qualsevol persona que vulgui fer i viure una vida normal. Catalans, més enllà d'Espanya hi ha vida, descobrim-la i gaudim-la, en llibertat i plena democràcia.

envia el comentari