El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier confessa quin és el producte que més compra i sorprèn molt
  • CA

Jorge Javier Vázquez mai no ha tingut filtre ni vergonya a l’hora de parlar de la seva vida més íntima amb els seguidors. Prova d’això és la seva columna a la revista Lecturas, en la que el presentador de Sálvame parla de les seves parelles, dels seus problemes durant les vacances, dels seus traumes i, fins i tot, de política. El català també ha seguit aquesta línia en l’escrit d’aquesta setmana i s’ha sincerat sobre un dels seus costums més estrafolaris.

Estava reconeixent que mai no li ha agradat anar a comprar roba, encara que li dona molta satisfacció adquirir productes d’higiene personal: “Quan vaig a la farmàcia que tinc davant de la televisió compro totes les mousses desmaquillants d’una marca determinada que tenen a la venda. Ahir vaig anar a uns grans magatzems i vaig comprar més de deu ampolles de gel de bany. Em van preguntar si m’ho embolicaven per a regal i jo vaig mussitar amb vergonya que no. No vaig afegir que eren per a mi perquè volia evitar la mirada de la dependenta”.

Sembla que el de Badalona té predilecció per comprar productes de bellesa, un hàbit que també segueix durant les festes nadalenques: “Aquest Nadal vaig comprar set o vuit perfums i vaig dir que cap era per a regal perquè triguen una eternitat en embolicar-los. Tampoc no vaig ser capaç de confessar que tots eren per a mi… M’agrada emmagatzemar a casa aquest tipus de mercaderia, la que té a veure amb la cura personal i facial. Potser algun psicòleg tingui una explicació a això… Potser millor li dono sortida a l’ansietat amb aquest tipus d’accions”, reflexiona el presentador i actor.

Jorge Javier Vázquez, aficionat a les cremes i al maquillatge | Instagram

Jorge Javier ha compartit l’enllaç a aquest darrer article en el seu perfil de Twitter i, com era d’esperar, els detractors han aprofitat per atacar-lo i deixar-li clar que ell té “un problema gros” i li han arribat a etzibar que potser li aniria bé “un gel per desinfectar-te l’ànima”. Qualsevol excusa és bona perquè aquesta gent el critiqui, això queda clar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa