Jorge Javier carrega fortament contra Anabel Pantoja: “Sempre està emprenyada”

“Tant de bo es cuidés tant per dins com ho fa per fora”, assenyala el presentador

Jorge Javier Vázquez ha escrit un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ on carrega contra Anabel Pantoja. “Està rara Anabel. Molt rara. No sé si ella se n’adona, però ja no és la que era. Abans reia molt i ara està permanentment emprenyada”, comença escrivint el presentador badaloní.

Per a ell, “el gen Pantoja està ensenyorint-se d’ella i s’enfronta a la realitat imaginant que l’univers es confabula per a fer-li la vida impossible. Anabel és conscient que el seu personatge funciona i en massa ocasions fa gala d’unes maneres que no la beneficien. A nivell professional és una joia comptar amb un personatge així: insegur, superb, que es passa el dia manant i a vegades orgullós”.

En aquesta línia, Jorge Javier considera que Anabel és “com una continuació de la seva tia però sense el seu talent, és a dir, una autèntica bogeria errant amb potes. Ella ja es veu personatge i no satèl·lit de cap familiar, i comet tots i cadascun dels errors dels personatges principiants que es donen de cara amb la popularitat. Al meu programa li va de cinema, però a ella tota aquesta història la fa patir massa”.

Tot i això, el presentador de ‘Sálvame’ té clar que “el patiment no la fa recapacitar. Vol ser feliç sense variar cap detall del seu comportament i això és impossible. Tant de bo es cuidés tant per dins com ho fa per fora. Li presta més atenció a fer-se una foto per pujar-la a Instagram que a cuidar la seva ànima. I així, estimada Anabel, no hi ha qui surti d’aquest pou en el qual irremeiablement cauràs tard o d’hora”.

“I no em refereixo precisament al lluminós Pozo Izquierdo –el seu lloc en el món, a Gran Canària–, sinó a aquest lloc fosc i trist en el qual acaben les persones que no són capaces de preguntar-se què fan malament en les seves vides”, conclou amb contundència Jorge Javier.

Nou comentari