El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra a Telecinco: enfronten els seus presentadors estrella i un d’ells serà acomiadat
  • CA

Ha esclatat la guerra a Sálvame. Des que Carlota Corredera adquirís més protagonisme com a presentadora, que Jorge Javier Vázquez s’ha quedat una mica relegat al segon pla. Això s’ha fet evident durant el documental de Rocío Carrasco, en el que la presentadora oficial ha estat Carlota i no Jorge. Aquest canvi de papers hauria generat un malestar entre ells, segons revela avui el tertulià Jesús Mariñas en el seu article de La Razón.

“Els seus cercles asseguren que estan enfrontats per les raons de Telecinco per carregar-se a un dels dos. Resulta sorprenent i també emocionant, estic que no dormo. Aquest és un enfrontament en tota regla, descarat i descarnat, sense embuts i donant la cara”, exposa el col·laborador.

De fet, arriba a pronosticar que aquest estiu es viurà una autèntica batalla entre ells: “Això donarà lloc a situacions imprevisibles i una divertida batalla estiuenca. Em diuen que Jorge Javier va ser culpable en la possible i molt esperada baralla entre directors. Va ser un conflicte personal i professional i no hi havia cap manera de salvar-ho”.

Jorge Javier Vázquez, en directe - Telecinco
Jorge Javier Vázquez, en directe / Telecinco

“Tot va empitjorar quan no van deixar que Jorge Javier estigués en l’entrevista final a Rocío Carrasco, encara que ell ho va demanar. Ara sembla que una majoria està de part de Jorge Javier perquè el consideren el més dèbil del duet televisiu, però poc el coneixen. Caldrà veure si durant el llarg i càlid estiu, Telecinco escull i pren partit per veure qui guanya. No serà una qüestió fàcil ni senzilla, ja que són dos grans. Quedarem a l’espera nerviosos i intranquils. Em temo que els dubtes no es dissiparan aviat”, reflexiona el tertulià.

Una guerra televisiva en la que sembla que només podrà sobreviure un.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a juny 08, 2021 | 09:37
    Serafi Bandarra i Grataconys juny 08, 2021 | 09:37
    ¡Quin drama tots dos son imprescindibles a la nació!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa