Jorge Javier i Belén Esteban es diuen de tot en la retrobada: “M’has humiliat”

La retrobada entre Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban després de la forta esbroncada del ‘Deluxe’ ha arribat aquest dimarts. El programa els ha posat cara a cara perquè acabessin de dir-se de tot. El més criticat ha estat el català, ja que va abandonar el plató després d’humiliar la seva amiga. Ha assegurat que no es penedeix d’haver marxat, ja que considera que s’haurien discutit més en cas d’haver-se quedat. Contundent i sense pietat, en un discurs contra ella: “Diuen que jo censuro, però si ho fes no l’hauria deixat donar aquells 15 minuts de discurs. Un discurs ple de mentides, falsedats, manipulacions i opinions poc científiques. Ho sento, però no podem opinar de tot i no devem. La seva capitalització del dolor… No me la crec. Ella ha estat a casa cobrant el mateix sou per fer dues receptes a la setmana i menjar un sopar els divendres. El dolor no l’ha sentit ella mateixa, li han explicat”.

“El que no entenc és que ella no m’entengués, perquè sap perfectament com és la meva família i d’on vinc. No pot col·locar-me com que visc al marge completament de tot. Jo buscava la mirada còmplice de la meva amiga i ella em va fallar. Crec que es va adonar que m’estava fent mal… Però no em va agradar la manipulació i les mitges veritats amb la Sanitat. Belén té moltíssims seguidors i aquests discursos són molt perillosos. No podem fer servir aquests discursos tan populistes basats en l’emoció i apel·lar a com de malament que s’ha fet tot. Hem de tenir un mínim de responsabilitat i no incendiar les masses des d’una posició privilegiada. Ella no és el poble i jo tampoc no ho sóc. Ho ha d’assumir”, deixava anar tot deixant clara la seva postura un cop més.

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban es retroben   Telecinco

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban es retroben /  Telecinco

Després era el torn de Belén, que reconeixia entre llàgrimes que es va sentir humiliada: “Em vas cridar… Pots no estar d’acord amb el meu discurs, però no em vas respectar. Ho he passat malament, he plorat molt. No entenc que després del que va passar estiguessis tan tranquil aquest cap de setmana prenent el sol. Jo només dic que se m’ha passat pel cap deixar ‘Sálvame’. Tinc moltes ofertes i… aquí em poso molt nerviosa”. 

Tirant i molt freda, no ha volgut justificar-se quan Jorge Javier l’ha esbroncat per no donar-li suport: “No vaig trobar la complicitat d’una amiga que estava veient que jo estava quedant fatal en un plató, totalment forma de mi. Intentava demanar un salvavides que no vaig trobar. Jo sí que em vaig sentir humiliat, Belén”. 

Belén Esteban, enfadada   Telecinco

Telecinco

Una relació d’amistat que passa pel seu pitjor moment, que caldrà veure com evoluciona. 

Nou comentari