El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, vetat d’una aplicació VIP per lligar

Jorge Javier Vázquez parla sense vergonya de la seva vida sexual, la que lamenta que ha deixat de ser tan activa recentment. Per tal de millorar la seva activitat íntima ha decidit crear-se un perfil en diverses aplicacions per lligar. De moment no li ha donat molts bons resultats, per això, tal com ha lamentat públicament. Doncs bé, ara en parla amb encara més detall a l’última columna de ‘Lecturas‘.

“Avui divendres, a les vuit del matí, m’he baixat el Tinder. En començar a fer-lo servir he vist que només m’apareixien dones. El meu amic J. L. m’ha explicat que havia d’acudir als filtres perquè només em surtin homes. Així ho he fet i les fotografies d’un centenar de nois han desfilat davant dels meus nassos previ pagament d’una quantitat que no desvelaré. No sé si Tinder és gratuït o no, però he caigut en la seva xarxa d’una manera molt ximple i m’he fet soci per sis mesos. Sóc Tinder Gold. I estic aprenent molt de matches i d’altres bajanades”, explica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soltero. No escribo más ni menos.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Un perfil públic en una aplicació per lligar en la qual ha afegit fotos seves “ensenyat cos“. Però per què s’ha creat Tinder? “Estava a l’aeroport de Phuket parlant amb un amic i li vaig explicar les dificultats que tinc per donar sortida al meu cos morè en ser famós. Ell em parla d’una aplicació VIP per lligar i no aquest sac de perfils falsos en els que s’han convertit tota la resta. Per entrar m’han de convidar i que la plana major dels que estan a dins m’acceptin: “Sent tu qui ets, em diu, no tindràs problema. Et faig la gestió i t’explico”. 20 dies després el truco per preguntar i em contesta: “No t’han acceptat perquè no deixen entrar a gent que treballi a la televisió relacionada amb programes del cor. Molts d’ells i d’elles estan casats…”. Vaja, home”.

Un xoc que el va enfurismar: “Defenso a la televisió la llibertat, l’amor lliure, la infidelitat com a element que oxigena la parella, els trios i orgies… I resulta que no em deixen entrar per dedicar-me al que em dedico. Resulta que mentre jo presento ‘Sálvame’ hi ha actors, actrius, empresaris, futbolistes i cantants d’alts volts que donen curs als seus desitjos. Existeix una realitat paral·lela plena de luxúria que tinc vetada per la meva feina”.

I seria per això que hauria decidit fer-se Tinder: “Estic una mica cansat del Grindr i crec que Tinder és més fi. Crec que em donarà menys vergonya quedar amb algú perquè és menys evident”. Una sinceritat que fa les delícies dels seus seguidors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa